SummaMed

SummaMed Logó

Kriotómiai kiegészítők

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cryo Gel

Termékazonosító: KRIÓ-GÉL

A Cryo-Gel egy nagyon viszkózus, vízben oldódó beágyazó közeg fagyasztott metszetekhez. Megszünteti a “folyós” hordozók rendetlenségét, és kiválóan alkalmas a minta tájolásának megőrzésére fagyasztás közben. A pumpás flakon gyorsan adagolja a gélt bármilyen helyzetben, még akkor is, ha majdnem üres.

Termék Kódszám
120 ml 39475237

OCT Szövetfagyasztó médium

A Tissue Freezing Medium rendkívül viszkózus és vízoldható , így kiváló választás a szövetek támasztására a kriotómia során.

Termék Kódszám
125 ml, csepegtetős üvegben 14020108926

Frostbite gyorsfagyasztó

Az új ózonmentes Frostbite nem tartalmaz CFC-ket, de továbbra is képes gyorsan lehűteni a paraffintömböket és a szöveteket .

Két gyors kitörésre van szükség ahhoz, hogy mélyebb behatolást biztosítson mind a paraffinblokkokba, mind a friss szövetmintákba. A kioldó fúvóka és a tűcső segít a permet lokalizálásában. Ez csökkenti a permetezés túlzott lefedettségét és megszünteti a hulladékot.

A fagyás nem gyúlékony.

Termék Csomagolás Kódszám
Frostbite 250 ml 3803100E

Histolab Cryospray

Ózonbarát fagyasztó aeroszol.

A Cryospray környezetbarát fagyasztó aeroszol szövetminták és paraffinos blokkok fagyasztására. Mindössze két-három fújás elég a minta megfelelő mélységű fagyasztásához.

Kriosztátban is alkalmazható a fagyasztás elősegítésére.

Termék Csomagolás Kódszám
Cryospray 150 ml 00211

FSC 22

Az FSC 22 egy vízben oldódó beágyazó vegyület, amelyet fagyasztott metszéshez használnak.

A vegyület a szövetmintákat a tárgytartóhoz köti és kapszulázza kriometszés céljából. Kiváló szeletelési konzisztenciát biztosít a szelvények minimális hullámosodásával -20 °C-os üzemi hőmérsékleten.

Az FSC 22 átlátszó vagy világoskék színben kapható a kis minták jobb láthatósága érdekében.

Sebészeti patológiai laboratóriumok számára kifejezetten ajánlott.

Termék Csomagolás Kódszám
Átlátszó 118 ml 3801480S
Kék 118 ml 3801481S