SummaMed

SummaMed Logó

Fedőanyagok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pertex

Pertex egy népszerű gyors száradású összetett fedőanyag, ami használható automata fedőlemezeléssel. Alacsony viszkozitása lehetővé teszi az oldószernek a könnyű folyást, és megakadályozza a légbuborékok kialakulását. A Pertex-nek nincs hatása a minta formájára, struktúrájára vagy színére. Xilolban és annak legtöbb származékában oldható.

Termék Kódszám Csomagolás
1 000 ml 08706E 1

LEICA SURGIPATH MICROMOUNT®​

Gyorsan száradó, xylol alapú fedőanyag. Alacsony viszkozitású, a felületen könnyen eloszlik és meggátolja a buborékképződést. Használatakor nem keletkezik a fedőlemez szélén gyűrű. A Micromount-tal fedett tárgylemezek azonnal vizsgálhatók. Oldódik xylolban, toluolban és a legtöbb xylolpótló anyagban.

Termék Kódszám
473 ml 3801730

Leica Surgipath Clearium®

A Clearium fedőanyag és ugyanakkor derítő is egyszerre, így segítségével a derítés és lefedés egyetlen egyszerű művelettel elvégezhető. E különleges anyag alkalmazása mellett szükségtelen a veszélyes xylol vagy xylol helyettesítő derítők használata szövettani illetve cytológiai laboratóriumokban. Clearium mellett a festési eljárás is megváltozik: isopropyl vagy ethilalkohol után azonnal lefedés következik. A Többi munkát a Clearium végzi!

Termék Kódszám
473 ml 3801101

Leica Surgipath Sub-X®

Gyorsan száradó, állandó fedőanyag, mely Sub-X derítővel kompatibilis. Toluol alapú, toluollal és xylollal derített anyagok fedésénél is alkalmazható. Alacsony viszkozitásának köszönhetően könnyen használható, buborékmentes, mind kézi, mind gépi fedésre alkalmas. A Sub-X antioxidánst tartalmaz, mely meggátolja a preparátum elszíntelenedését.

TermékKódszám
473 ml3801741

Leica Surgipath MM 24 ™

Az MM 24 ™ egy alacsony viszkozítású fedőanyag, mely kompatibilis mind alifás ( pl. Sub-X ), mind aromás (pl. xilén) oldószerekkel. Speciálisan arra készült, hogy optimális eredményt nyújtson együtt az automata és üveg fedőlemezekkel. Kiváló csúszó képességét, akkor is észrevehetjük, ha manuálisan dolgozunk vele. Állandó töltés előtti bekészítési ideje normálisan 24óra, ha aromás anyaggal használjuk, és 48 órától 72 óráig ha alifással.

Termék Kódszám
473 ml 3801120